Home

RE-OPENING

FASE 1: Zodra wij een definitieve datum krijgen om onze deuren te mogen openen contacteren wij iedereen zelf. Klanten die een afspraak hadden de afgelopen periode (vanaf 2 nov.) krijgen dan automatisch een email of telefoontje van ons. Jullie maken ook eerst de kans om een nieuwe afspraak te maken, enkel en alleen via die weg. Onze online agenda blijft tijdens deze fase niet beschikbaar.

FASE 2: Vervolgens krijgen alle andere bestaande klanten (dus elke klant die in ons klantenbestand zit) hun kans om een plaatsje te bemachtigen. Willen jullie extra zekerheid? Registreer je dan nu op onze WACHTLIJST! Zo worden jullie door ons persoonlijk gecontacteerd en maken jullie sneller kans op een afspraak.

FASE 3: Pas na de voorgaande stappen zullen wij onze ONLINE AGENDA beschikbaar zetten! Hou reken met het feit dat na fase 2 onze agenda al ongeveer 3 maanden volzet zal zitten. Dus zorg dat je als bestaande klant op onze wachtlijst staat!!

About

COIFFEE is de combinatie van een sfeervolle koffiebar en een gezellig kapsalon. Bij ons staat alles in teken van beleving en het creëren van een feel good momentje.

Laat je door één van onze ervaren kappers onder handen nemen terwijl je vriend(in) geniet van een heerlijke huisbereid drankje geserveerd door onze barista of laat je verleiden door een taartje van Julie’s House.

Zelfs al ben je niet toe aan een kappersbeurt, spring gerust eens binnen in onze koffiebar…