News


NIEUW! Keratine behandeling.

K-Respect is het innovatieve gladmakende anti-pluissysteem voor alle haartypes. Deze formule garandeert een optimaal resultaat en maakt het haar 3 tot 5 maanden glad. De gladmakende behandeling is veilig en dankzij de vernieuwde verpakking komt er minder plastic in het milieu terecht.

Lees meer…

Yes we’re back! Maandag 18 mei gaan onze deuren terug open! En wat kijken wij daar naar uit! Houden jullie er rekening mee dat er best wel lange wachttijden zijn en dat iedereen staat te popelen om in onze stoel te komen zitten?

Koop je favoriete producten op onze webshop! Wij sturen ze op met de post of jullie kunnen ze afhalen in Coiffee tijdens onze openingsuren.

Waarom je ons zult waarderen

COIFFEE is de combinatie van een sfeervolle koffiebar en een gezellig kapsalon. Bij ons staat alles in teken van ‘beleving’.

Zo kan je je door de kapster onder handen laten nemen terwijl je vriend(in) geniet van een heerlijke koffie, thee of huis bereide drankje gemaakt door onze barista. Of laat jullie verleiden door een heerlijk taartje van Julie’s House.

Zelf al ben je niet toe aan een kappersbeurt, spring gerust eens binnen in onze koffiebar.

  • Klantvriendelijk
  • Sfeervol interieur
  • Vegan producten
  • Professionaliteit
  • Webshop & online boeking

Waardering: 5 uit 5.

Heel tevreden, goed advies gekregen en vriendelijk personeel. Aangename huissfeer en super content met de nieuwe haarsnit.

Tamara

Waardering: 5 uit 5.

Mooie zaak met zeer vriendelijk personeel. De combinatie van een lekkere koffie en een uitgebreide kappersbeurt zorgen voor de perfecte me-tim.

Nina

Waardering: 4 uit 5.

Zeer mooi kapsalon en een zeer goede bediening. Super klantvriendelijk, heel goede sfeer, hartelijk ontvangst en ze luisteren goed naar je wensen. Heel blij met het resultaat! Ik kom zeker terug 🙂

Jolien