Corona update

Lieve klantjes,

Hoe gaat het met jullie? Ik kan me voorstellen dat iedereen uitkijkt naar een nieuw fris coupke en eindelijk die lelijke uitgroei weg wilt… Wij kijken er al super hard naar uit om jullie allemaal in onze stoel te mogen verwelkomen!

We hadden dan ook veel verwachtingen van de persconferentie afgelopen vrijdag, hopend op meer duidelijkheid. Maar dat virus is blijkbaar niet zo gemakkelijk te verslaan en ook de experts hebben nog geen zekerheid hoe dit allemaal zal verder lopen. Klein lichtpuntje: er is een voorlopige datum: 18 mei, mits positieve evaluatie weliswaar.

Ondertussen hebben wij de hoofden bij elkaar gestoken om te kijken hoe we dit allemaal kunnen organiseren en wij zullen als volgt te werk gaan:

FASE 1: Klanten die in maart en april een afspraak hadden, krijgen nu al de mogelijkheid om een afspraak te maken vanaf 18 mei (dit onder voorbehoud uiteraard). Dit zal enkel kunnen via:

– email: coiffee.eeklo@gmail.com // Wij zullen alle e-mails in chronologische volgorde beantwoorden en dit op vaste momenten in de week.

– telefonisch // Elke dinsdag en vrijdag tussen 9u00 en 12u00

Wij maken geen afspraken via facebook of instagram!

FASE 2: Zodra we 100% zekerheid hebben, zullen wij alle andere (bestaande) klanten contacteren via e-mail, facebook of instagram. Jullie krijgen dan ook de kans om via e-mail of telefonisch een afspraak te maken.

FASE 3: Vanaf 18 mei zullen wij onze online agenda terug openen en kunnen nieuwe klanten ook een afspraak maken.

Hou er rekening mee dat iedereen zit te popelen om terug naar de kapper te gaan! Wij zullen ons uiterste best doen om aan iedereens wensen te voldoen maar het zal voor ons ook een grote puzzel worden.

Ook zijn wij van plan om meer tijd te nemen voor elke bewerking en zullen wij alle maatregelen respecteren. Voldoende afstand tussen de klanten, werken met mondmaskers en handschoenen, na elke klant de volledige werkpost ontsmetten. Dit zal allemaal heel veel tijd en energie kosten.

Wij hopen op uw begrip en geduld!

Groetjes

Het Coiffee team

Powered by WordPress.com.