K-Respect Keratine System

K-Respect Keratine System

K-Respect is het innovatieve gladmakende anti-pluissysteem voor alle haartypes. Deze formule garandeert een optimaal resultaat en maakt het haar 3 tot 5 maanden glad. De gladmakende behandeling is veilig en dankzij de vernieuwde verpakking komt er minder plastic in het milieu terecht.

Ziet het haar er zwak, breekbaar en dof uit? Dan is de haarstructuur aangetast, en ontbreken de vitale elementen voor de integriteit en functionaliteit van het haar.
Dat kan het gevolg zijn van herhaalde chemische behandelingen, agressieve omgevingsfactoren of slechte eetgewoonten. Heeft het haar de neiging om te krullen, waardoor het pluizig wordt en moeilijk te stylen is?

Dan heeft het haar een behandeling nodig die: de haarconditie verbetert, het volume vermindert, pluis bestrijdt, het haar doet glanzen en het haar gemakkelijk te stylen maakt, ook thuis.

Een gladmakende behandeling die keratine en kostbare oliën uit het Amazonewoud bevat, samen met een hoogwaardige formule die de haarvezel verandert, waardoor het haar voor lange tijd glad en stevig wordt, zonder het te beschadigen.

Het doel is om komaf te maken met pluis zonder de natuurlijke haarstructuur aan te tasten.

De actieve werking maakt komaf met pluis, halveert de droogtijd én maakt het haar gezonder en glanzender, dit met een lang, houdbaar resultaat van 3 tot 5 maanden.

Het milk_shake k-respect system begint in het salon met de gladmakende anti-pluisbehandeling.

We starten met het toepassen van een preparing shampoo. Deze reinigt diep, met behoud van vochtbalans van het haar. Door de alkalische pH-waarde openen de haarschubben zodat het haar voorbereid is voor de gladmakende behandeling. Vervolgens passen we de smoothing treatment toe. Dit is de gladmakende anti-pluisbehandeling.

Voor een langdurig effect is het van fundamenteel belang om de behandeling thuis verder te zetten.

Daarom krijgen jullie bij deze behandeling een smoothing shampoo + conditioner mee naar huis (in prijs inbegrepen). Deze helpen het salonresultaat langer te behouden. Bevat kostbare natuurlijke oliën uit het Amazonegebied met een anti-pluiswerking, natuurlijke murumuru-boter, melkeiwitten met een voedende werking en integrity 41 voor bescherming van de haarkleur.

De behandeling is uiterst flexibel en kan worden afgestemd op de wensen van de klant: anti-pluis, natuurlijk vallend of perfect steil haar.  

Daarom is het geschikt voor alle haartypes: krullend, pluizend, grof, fijn of beschadigd haar.

Het resultaat is gezond, glanzend haar met een langdurig effect, na elke wasbeurt.

Eco – practisch

Duurzame activiteiten ontplooien voor een kleinere milieu-impact is niet altijd eenvoudig, onmiddelijk realiseerbaar of economisch haalbaar. Milk_shake is die uitdaging met veel enthousiasme aangegaan. Inmiddels hebben zij zoveel mogelijk synthetische actieve ingrediënten vervangen door natuurlijke varianten, en zetten ze in op materialen en verpakkingsformaten die hun ecologische voetafdruk verkleinen.

Duurzaamheid

In milk_shake k-respect  uit dit zich in een product aanbod dat de hoeveelheid en het volume aan plastic in het milieu aanzienlijk vermindert.

Dit zorgt voor een forse afname in plasticgebruik en voorkomt verspilling: van 35% tot 55% minder in vergelijking met traditionele verpakkingen voor dezelfde inhoud.

Powered by WordPress.com.