K18

10 jaar onderzoek – 1 baanbrekende peptide

De K18Peptide werd gepatenteerd na het scannen en analyseren van 1.242 decapeptiden die het hele spectrum van menselijke keratine-eiwitten bestrijken. Na een decennium van onderzoek ontdekten we één unieke sequentie die de wetenschap heeft ontcijferd om door chemische behandelingen en thermische of mechanische styling beschadigde lokken terug te brengen naar hun oorspronkelijke, jeugdige staat – de K18Peptide.

De gepatenteerde K18 is geen tijdelijke oplossing. Het is het eerste product dat biomimetica gebruikt om keratineketens te herstellen die gebroken zijn door te bleken, te kleuren of door andere chemische behandelingen. Het resultaat is zacht, glad, sterk haar met veerkracht dat aanvoelt als nieuw.

Hoe beschadigder het haar, hoe spectaculairder de resultaten.

Dit is BIOMIMETISCHE HAARWETENSCHAP – en het herstelt haar in slechts 4 minuten!!

Waarom hebben we nood aan K18 en voor wie is het bestemd?

Beschadiging. Iedereen heeft wel een soort van beschadiging aan het haar, hetzij door chemische behandelingen, thermische styling, mechanische styling of door milieueffecten. Na verloop van tijd kunnen deze beschadigingen het haar kapot maken waardoor het minder glanst, minder veerkracht heeft en minder jong lijkt. Het K18-systeem werkt om terug vertrouwen te geven aan zowel stylisten in salons als aan consumenten door uitgebreid gebruik te maken van deze revolutionaire peptide.

Wanneer we kijken naar het haar, is het samengesteld uit 3 aparte lagen dat het haar sterkte, structuur en integriteit geeft. Zout- en hydrogeenverbindingen zijn belangrijk, maar disulfideverbindingen geven het haar zijn grondvesten. Wanneer deze disulfideverbindingen gebroken zijn, resulteert dit in beschadiging. Het maakt weinig uit of je haar nu natuurlijk, fijn, stijl, krullend of chemisch behandeld is. De schade gebeurt op dezelfde manier in het moleculair niveau, wat ons brengt naar K18.

Voor elke haartype, voor elke generatie.

GEBRUIKSAANWIJZING

  1. Belangrijk! Alvorens het K18 Mask te gebruiken moet het haar super clean zijn!
  2. Gebruik shampoo, geen conditioner. Maak vervolgens het haar handdoekdroog. *
  3. Begin met 1 pompje en verdeel het gelijkmatig in het haar.
  4. Laat het 4 minuten rusten.
  5. Niet uitspoelen! Dit is een leave-in behandeling.
  6. Begin met je styling.

Al na een 3-tal behandelingen bereik je een maximum resultaat. Gebruik het K18 Mask daarna om de 3-4 wasbeurten wanneer nodig. De wasbeurten waarbij je het K18 Mask niet gebruikt mag je wel een conditioner gebruiken.

*Als je veel stylingproducten en/of zware producten met oliën of siliconen gebruikt, gelieve dan eerst een zuiverende detox (maxi wash) te gebruiken. We raden ook aan om het haar 2x te wassen. (enkel de wasbeurt wanneer je K18 toepast, andere wasbeurten kan je gewoon je gebruikelijke shampoo en conditioner toepassen)

Powered by WordPress.com.