We hebben een klein team van getalenteerde professionals met veel vaardigheden en ervaring. We houden van wat we doen, en we doen het elke dag met passie.

Evelien

Ladyboss

Hi, Evelien (34), kapster in hart en nieren en een vat vol passie in alles wat ik doe. Ik ben het creatieve brein van de zaak en heb een zwak voor alles wat instagram waardig is. Niet alleen als kapper in Coiffee werken, maar alles rondom het ondernemen heeft mij bakken energie.

Zo spendeer ik mijn vrije tijd aan werken ‘aan’ onze zaak, boeken lezen over vrouwelijk ondernemen en run ik ook nog eens een gezin met mijn man Jonas, kinderen Mattéa (14) & Finn (7) en onze hond Link.

Anneleen

Ladyboss

Ik ben Anneleen (32) onze barista van dienst. Naast onze koffiebar runnen, zorg ik ook voor het onthaal, de administratie, het personeel (en time) management en zoveel meer. Laat ons zeggen dat ik degene ben die ons altijd met beide voetjes op de grond houdt.

Naast Coiffee staat mijn gezin op nummer één. Met mijn man Pascal heb ik een dochter Vita (5) en 3 pluskinderen.

Anneke

Hairdresser

Hairdresser

Hoi, ik ben Anneke! Ik heb het team van Coiffee vervoegd omdat zij enthousiasme, experimentele en trendgevoelige aspecten in hun zaak echt weten te vertalen naar klanttevredenheid. Die tevredenheid is waar ik het elke dag voor doe. Je ziet de mensen zo stralen als je ze een kapsel kan geven dat aansluit bij hoe ze zijn en wat ze zelf in gedachten hadden.

Mijn privé/werk is zalig in balans en dat geeft me zoveel energie om leuke dingen te doen met mijn dochter Lilly, zoon Jack, mijn man en onze hond.

Hair fail | Ik heb ooit gedacht dat mijn donker haar met dikke blonde highlights knap was…

Ilona

Hairdresser

Hoi, ik ben Ilona! Wat ooit startte als het kortknippen van het haar van al mijn barbiepoppen is geëvolueerd naar studies, bijscholingen en uiteindelijk mijn droomjob, hier bij Coiffee. Ik heb van mijn hobby en passie mijn werk kunnen maken. Als de klantjes hier tevreden de zaak verlaten geeft mij dat zoveel voldoening! Je zal me de komende maanden even niet zien want ik ben sinds kort in vervroegd zwangerschapsverlof. Samen met mijn vriend en dochtertje Nina tellen wij af naar onze baby.

Hair fail | Toen het mode was om de helft van je haar weg te scheren heb ik dat ook gedaan. In combinatie met het roze kleur was dat niet mijn beste kapsel ooit…

Leen

Hairdresser

Hoi, ik ben Leen! In onze job hebben we dagelijks immens veel sociale contacten. Laat dat nu net iets zijn waar ik geweldig van geniet. Vroeger op familiefeestjes wist iedereen dat ik opsteekkapsels wou uitproberen. Als dat niet mogelijk was ging ik aan de slag met mijn poppen. Als mensen mij carte blanche geven en ik mij creatief kan laten gaan vind ik dat geweldig! Dat vertrouwen en hun enthousiasme zijn een serieuze energy boost.

Ik ben de meest recente aanwinst bij Coiffee, mijn partner en zoontje Xavi zien nu al dat ik hier echt de vrijheid krijg om de klanten tevreden te maken met hun nieuwe looks.


Hair fail | Toen het hip was deed ik mee met de trend om 1 kant af te scheren en de andere kant was nog heel lang. Er zijn mensen bij wie dit leuk stond, ik was er geen van…


Wil je bij ons werken?