Team

We hebben een klein team van getalenteerde professionals met veel vaardigheden en ervaring. We houden van wat we doen, en we doen het elke dag met passie.

Evelien

Ladyboss

Hi, Evelien (34), kapster in hart en nieren en een vat vol passie in alles wat ik doe. Ik ben het creatieve brein van de zaak en heb een zwak voor alles wat instagram waardig is. Niet alleen als kapper in Coiffee werken, maar alles rondom het ondernemen heeft mij bakken energie.

Zo spendeer ik mijn vrije tijd aan werken ‘aan’ onze zaak, boeken lezen over vrouwelijk ondernemen en run ik ook nog eens een gezin met mijn man Jonas, kinderen Mattéa (14) & Finn (7) en onze hond Link.

Anneleen

Ladyboss

Ik ben Anneleen (32) onze barista van dienst. Naast onze koffiebar runnen, zorg ik ook voor het onthaal, de administratie, het personeel (en time) management en zoveel meer. Laat ons zeggen dat ik degene ben die ons altijd met beide voetjes op de grond houdt.

Naast Coiffee staat mijn gezin op nummer één. Met mijn man Pascal heb ik een dochter Vita (5) en 3 pluskinderen.

Anneke

Hairdresser

Hoi, ik ben Anneke! Ik heb het team van Coiffee vervoegd omdat zij enthousiasme, experimentele en trendgevoelige aspecten in hun zaak echt weten te vertalen naar klanttevredenheid. Die tevredenheid is waar ik het elke dag voor doe. Je ziet de mensen zo stralen als je ze een kapsel kan geven dat aansluit bij hoe ze zijn en wat ze zelf in gedachten hadden.

Mijn privé/werk is zalig in balans en dat geeft me zoveel energie om leuke dingen te doen met mijn dochter Lilly, zoon Jack, mijn man en onze hond.

Hair fail | Ik heb ooit gedacht dat mijn donker haar met dikke blonde highlights knap was…

Leen

Hairdresser

Hoi, ik ben Leen! In onze job hebben we dagelijks immens veel sociale contacten. Laat dat nu net iets zijn waar ik geweldig van geniet. Vroeger op familiefeestjes wist iedereen dat ik opsteekkapsels wou uitproberen. Als dat niet mogelijk was ging ik aan de slag met mijn poppen. Als mensen mij carte blanche geven en ik mij creatief kan laten gaan vind ik dat geweldig! Dat vertrouwen en hun enthousiasme zijn een serieuze energy boost.

Ik ben de meest recente aanwinst bij Coiffee, mijn partner en zoontje Xavi zien nu al dat ik hier echt de vrijheid krijg om de klanten tevreden te maken met hun nieuwe looks.


Hair fail | Toen het hip was deed ik mee met de trend om 1 kant af te scheren en de andere kant was nog heel lang. Er zijn mensen bij wie dit leuk stond, ik was er geen van…

Ineke

Leercontract kapster

Hallo, ik ben Ineke. Ik ben het nichtje van Anneke en ik heb net zoals haar het team vervoegd omdat zij staan voor vernieuwing en durf. Ik hoop mij bij hen te ontpoppen tot een volwaardige kapster.

Hair fail | Geen hair fails voor mij! Ik heb sinds kort mijn haar voor de allereerste keer laten kleuren en gelukkig hoefde ik mij daar geen zorgen in te maken dankzij mijn top collega’s!

Kimberly

Hairdresser


Wil je bij ons werken?