WEDDING SEASON 2024

WELKOM.

Graag geven we je meer informatie over hoe wij te werk gaan bij het creëren van jouw perfecte bruidskapsel.

BRIDAL TRY OUT

We beginnen altijd met een uitgebreid consult, waarbij we luisteren naar je ideeën, wensen en voorkeuren. Of je nu gaat voor een romantische, bohemian look, een chique en gestructureerd kapsel, of iets totaal anders, wij zullen ons uiterste best doen om een bruidskapsel te creëren dat naadloos aansluit op jouw stijl en thema van de bruiloft.

Plan je BRIDAL TRY OUT op een datum die jou uitkomt, en dit tot maximaal één maand voor je trouwdag. Hier is een slimme tip: Overweeg om dit te combineren met een pasafspraak voor je bruidsjurk. Op die manier krijg je direct een helder beeld van het totaalplaatje.

WEDDING DAY

Op de grote dag zelf zorgen we ervoor dat je kunt ontspannen en genieten, wetende dat je in bekwame handen bent. We nemen de tijd om elk detail perfect te krijgen, zodat je kapsel de hele dag moeiteloos blijft zitten terwijl je de mooiste momenten van je leven beleeft.

 • Aantal personen: Onze services aan huis of op locatie zijn beschikbaar vanaf 4 personen. Bruidsgezelschappen komen in alle maten, daarom bieden we een flexibele oplossing voor zowel kleine als grote groepen.
 • Prijzen:
  • BRIDAL UPDO: 60 euro
  • WEDDING GUEST UPDO: 49 euro
  • WAVES: 42 euro
  • BRUSHING: 38 euro
   • Houd er rekening mee dat deze prijzen exclusief vervoerskosten zijn.
 • Individuele Aandacht: Ons toegewijde team zal elke persoonlijke stijl en voorkeur in overweging nemen bij het creëren van bruidskapsels die jouw schoonheid en persoonlijkheid weerspiegelen. We streven ernaar om jou en je gezelschap een moeiteloze en plezierige ervaring te bieden terwijl jullie je voorbereiden op de grote dag.
 • Minder dan 4 Personen: Als je bruiloftsgezelschap uit minder dan 4 personen bestaat, verwelkomen we je graag in ons salon. Hier kun je genieten van dezelfde professionele aandacht en zorg die we bieden aan onze klanten op locatie.
 • Planning en Coördinatie: Zodra we alle nodige informatie hebben ontvangen, zullen we een gedetailleerd plan opstellen voor de styling van jou en je bruidsgezelschap. We houden rekening met de timing van de dag en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Dit plan wordt ook met jou gedeeld, zodat je volledig op de hoogte bent van wat je kunt verwachten.
 • Reserveer Op Tijd: Aangezien bruiloften vaak lang van tevoren worden gepland, raden we aan om je datum zo vroeg mogelijk te reserveren. Dit helpt ons om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd hebben om je wensen te bespreken en je styling perfect voor te bereiden.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor je BRIDAL TRY OUT & WEDDING DAY. Wij kijken ernaar uit om deel uit te maken van jouw speciale dag en je te helpen stralen met het perfecte bruidskapsel!

*Geef in het onderstaand formulier alle info door (nadien kan deze nog aangepast worden) en vraag zo je datum aan.

Powered by WordPress.com.